Motorrijles Rijswijk

Motorrijles Rijswijk

Ben jij opzoek naar een betrouwbare, professionele en de meest voordelige motorrijschool van Rijswijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw motorrijbewijs te behalen. Vanaf nu hoef jij niet meer te zoeken naar een andere motorrijschool in Rijswijk!

Hoog slagingspercentage

De kwaliteit voor motoropleiding is gegarandeerd met onze 12 jaar ervaring en hoog slagingspercentage van ruimt 88%.

Al onze instructeurs zijn vakkundig en professioneel opgeleid. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat de juiste lesmethode bij jou toe te passen, waardoor je vlot en voordelig jouw motorrijbewijs kunt halen in Rijswijk. Motorrijschool Rijswijk richt zich op de hoogst mogelijke kwaliteit voor jouw motorrijlessen. Onderdeel van onze kwaliteitsgarantie is een eerlijke prijs voor je motorrijlessen.

Motorinstructeur volgt op de motor

Wij volgen je met de motor, de voordelen daar van zijn dat we makkelijker met je mee kunnen komen, we ervaren het verkeer zoals jij dat ook ervaart en we kunnen duidelijker een demonstratie geven.

De maximale groepsgrootte bij motorrijlessen (maximaal 1 instructeur en 2 leerling).

Een motorrijles duurt 2 uur, dan heb je de tijd om goed te oefenen. 
Wij houden geen winterstop. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, gaan de motorrijlessen gewoon door (dan heb je dus jouw motorrijbewijs vóór de lente!).

Waarom wil jij een motorrijbewijs behalen?

Tegenwoordig is het verkeer steeds drukker en nemen files toe. Jouw werkplek bevindt zich op een verre afstand en je wil graag snel naar huis. 
Elke dag zit jij in die kilometerslange file en dit ben jij helemaal zat. Dit is dan een goed moment voor het overwegen van een nieuw rijbewijs. Stel je voor … Met jouw toekomstige motor rijdt je deze files voorbij, geen last van vertraging en parkeer problemen. Hiermee bespaar jij veel tijd en frustratie en ben je sneller thuis na een werkdag..

De stappen voor het behalen van jouw motorrijbewijs

Snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen? Dat is geen probleem!
Wij bieden deze mogelijkheid.
Je start met een proefles. Tijdens deze proefles wordt door een rijinstructeur jouw rijvaardigheid beoordeeld. Aan de hand hiervan krijg jij een uitgebreid les advies. Hierin wordt het aantal lessen meegenomen die jij ongeveer nodig hebt. Voor het theorie-examen heb jij zelf alles in de hand en reserveer wanneer het jou uitkomt. Na deze te hebben gereserveerd, plannen wij in overleg met jou het AVD en AVB examen.

Heb je het B rijbewijs al behaald? Mooi, dan hoef jij alleen nog theorie-examen af te leggen voor het AVD praktijkexamen. Of al in bezit van motorrijbewijs voor de lichte motor of motorautomaat? Nog beter, dan hoef jij geen theorie-examen af te leggen voor het AVB en AVD praktijkexamen.

 

Praktijkexamen (AVD)

Voor de aanvang van je praktijkexamen AVD controleert de examinator je
legitimatiebewijs en kijkt of je een geldig theoriecertificaat hebt.
Het rijexamen duurt 55 minuten, inclusief voor en nabespreking.
Na terugkeer van je praktijkexamen AVD krijg je uitslag van de examinator. Voor alle motorrijbewijzen moet je praktijkexamen AVD doen.

Tijdens het praktijkexamen algemene verkeersdeelname word u getoetst op: Belangen andere weggebruikers, kijkgedrag, voor laten gaan, plaats op de weg/plaats van handeling, volgafstand houden, snelheid, reageren verkeerslichten en aanwijzingen, reageren overige verkeerstekens, geven van/reageren op signalen, vertragen, remmen en stoppen.

Wij geven motorrijlessen in de volgende steden: Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Delft, Ypenburg, Rijswijk, Den Hoorn, Zoetermeer, Pijnacker, en omgeving.

 
Lesmotor in Rijswijk

De beste prijs voor je motorrijbewijs

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Losse prijzen

€ 37,50

 • Voor 60 min
 • * Losse rijlessen mogelijk *
  AVB Examen €160,- & AVD Examen €260,-
  De lessen vinden plaats in blokken van 2 uur.
Basispakket

€ 1100,-

 • Alles in 1 pakket
 • *** € 35,- per uur ***
  20 uur Rijles - AVB Examen en AVD Examen
  GRATIS AVB Herexamen.
Voordeel Pakket

€ 360,-

 • 10 uur motorrijles
 • ** Pakket op maat **
  Wil je ook examen in dit pakket? Dan kunnen we een pakket op maat samenstellen.

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Bijzondere verrichtingen

Hieronder volgt een beschrijving van de bijzondere verrichtingen die een aspirant motorrijder moet beheersen.

Waarom Wij?

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.